Delft Bedrijfsunits

delft-verkocht

Voor informatie over verkoop en de technische mogelijkheden kunt u contact opnemen met Boxkoning B.V.

Tel: 020-2374995 of e-mail (klik hier).

Langs de snelweg A13 bij Delft op het bedrijventerrein de Ypenburgse Poort zijn bedrijfsunits (garageboxen) te koop.

Het Bedrijventerrein Ypenburgse Poort met naast bedrijven ook hotels, kantoren en sport- en recreatiemogelijkheden, zoals McDonald’s, binnenkort Hanos, Shanghai Hotel Holland, Race Planet, Supermarkt Oriental, Shurgard Self Storage en Active Health Center.

Het bedrijfsunitscomplex bestaat uit 20 boxen in verschillende afmetingen. Het terrein is rondom Hekken afgesloten door middel van een solide poort waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de boxen ideaal voor werken, ondernemen of klussen. En dat op een goed bereikbare locatie. Het project is begin juni opgeleverd.

Elke box heeft een huisnummer en hierdoor kunt u uw bedrijf hier vestigingen en inschrijven bij de Kamer van koop Handel. Een bedrijfsunit kopen is een goede investering, zowel voor eigen gebruik en als belegging. Onze units hebben lage aanschafkosten en een interessant fiscale voordeel (vraag hiernaar bij uw boekhouder). Bovendien behoudt de box na aankoop door het onderhoud van de VVE zijn waarde en krijgt u een ruime garantie.

Als u langere tijd zelf geen gebruikt maakt van uw eigen bedrijfsruimte, kunt u deze voor een bepaalde periode verhuren. De boxen zijn vrij verhandelbaar als volwaardige bedrijfsunit.

Algemeen

Buitenafmetingen: 6.00 x 2.98 x 2,50 meter (l x b x h)

Koopsom: € 24.835,- excl. BTW en kosten koper

Opleveringsniveau:

De boxen worden casco opgeleverd en zijn voorzien van;

  • Betonvloer
  • Garagedeur
  • Elektra aansluiting
  • TL- verlichting met schakelaar
  • Geaarde wandcontactdoos

Overige informatie:

  • Het binnenterrein wordt verhard met betonklinkers en is afsluitbaar middels een poort/hek.
  • De servicekosten van de Vereniging van Eigenaars (onderhoud gemeenschappelijk binnenterrein en verzekering) bedragen circa € 8,– per maand.
  • Er is een vaste notaris voor dit project, t.w. BMS Netwerk Notarissen in Leiden. Hier ligt ook het bodemonderzoeksrapport ter inzage.

Ligging:

Het boxencomplex is gelegen aan de A13 bij Delft. Vanwege de diverse uitvalswegen naar de omringende steden en dorpen en de aansluitingen van de verschillende snelwegen richten o.a. Den Haag en Rotterdam is het complex uitstekend bereikbaar. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen vlakbij zoals: McDonald’s, Hanos, Shanghai Hotel Holland, Supermarkt, Hornbach, Formido, etc.

Meer informatie omtrent technische vragen of de verkoop neemt u dan contact op met Monviso Vastgoed 020-3319315.

De impressies, beelden, maten (zijn  circa maten), oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en koop prijs is kosten koper.

Kijk voor meer informatie op Funda in business (klik hier) of download de brochure (klik hier).

© Boxkoning BV