Ter Aar Garageboxen

UITVERKOCHT

Neem contact op voor verkoop met Boxkoning B.V.

Tel: 020-2374995 of e-mail (klik hier).

Bij het Prinses Arianehof in Ter Aar (nabij de Oostkanaalweg) op het terrein van de heer Keijzer, wordt een prachtig garageboxcomplex gebouwd. Circa 70 boxen zullen in fasen gebouwd worden. Hiervan zijn alle garageboxen reeds verkocht en gerealiseerd en opgeleverd. De boxen zijn ideaal voor de stalling van uw auto, old timer, motor, aanhangwagen of voor opslag.

Kijk voor meer informatie op Funda (klik hier).

LIGGING:
Het terrein waarop de boxen worden gebouwd is rondom door water omgeven en afgesloten door middel van een solide hek waardoor het risico op inbraak of vandalisme nagenoeg nihil is. Mede hierdoor zijn de boxen ideaal voor de stalling van een – klassieke – auto, motor, aanhangwagen of voor opslag.

Er worden nieuwe garageboxen gebouwd met een buitenafmeting van:
6.00 x 2.98 x 2.50 meter (l x b x h). Koopsom UITVERKOCHT kosten koper (inclusief btw, geen overdrachtsbelasting).
8.00 x 2.98 x 2.50 meter (l x b x h). Koopsom UITVERKOCHT kosten koper (inclusief btw, geen overdrachtsbelasting).

OPTIES tegen meerprijs:
– Variabele afmeting hoogte mogelijk.
– Het is mogelijk meerdere boxen naast elkaar te kopen met desgewenst een sparing in de tussenwand.
– Elektriciteit mogelijk.

OVERIGE INFORMATIE:
Het binnenterrein wordt verhard met betonklinkers.

De servicekosten van de Vereniging van Eigenaars (onderhoud gemeenschappelijk binnenterrein en verzekering) bedragen circa € 10,– per maand.

Er is een vaste notaris voor dit project, t.w. BMS Netwerk Notarissen in Leiden, tel. 071 – 516 29 30. Hier ligt ook het bodemonderzoeksrapport ter inzage.

 

Op de website (klik hier) van de Gemeente Nieuwkoop vindt u informatie over ons project. De ontwikkeling van het gebied in Ter Aar Zuidoost omvat het woningbouwproject Het Hollands Hof en het garageboxenproject Arianehof.

cropped-DSC_9295.jpg

De impressies, beelden, maten (zijn  circa maten), oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en koop prijs is kosten koper.

© Boxkoning BV